CATERING

THUIS DINEREN

Laat het restaurant eens naar u komen! Ervaar de luxe van een privé chef aan huis en laat uw culinaire avond verzorgen door privé chef Dean Bigley. U kunt samen met uw gasten genieten van een gezellige avond in uw eigen comfortabele omgeving zonder zelf steeds maar weer de keuken in te moeten. Geen zorgen over de voorbereidingen, het servies of de afwas; het wordt allemaal voor u geregeld. U schuift aan een volledig ingedekte tafel aan en laat u verwennen. Dean werkt met verse ingrediënten en zorgt voor een verrassende, verrukkelijke en onvergetelijke avond! Met behulp van privé chef Dean kunt u de invulling van het menu bepalen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Thuis dineren is mogelijk vanaf 2 personen en tot 12 personen. 

Bekijk de tarieven Vraag een offerte aan

WALKING DINNERS

Wilt u met een groter gezelschap genieten van een heerlijk diner met een informele sfeer? Dan biedt een 'walking dinner' uitkomst! Uw diner wordt uitgeserveerd in de vorm van een reeks kleine hapjes; elk een volwaardige gang, maar in kleinere porties. Uw gasten dineren aan sta tafels. Dat betekent: geen vaste plekken en een gezellige, informele sfeer. Sta tafels kunnen worden verzorgd door Dean. Ook voor zakelijke bijeenkomsten is dit een zeer geschikte optie. Denk aan een netwerkborrel of een bedrijfsavond. Dean zal u en uw gasten verrassen met een creatief en smaakvol diner op hoog niveau. Daarnaast kunt u zoals bij elke dinervorm zelf de invulling van het diner bepalen samen met uw privé chef Dean.

Een walking-dinner is mogelijk vanaf 12 personen en kan zowel thuis als op locatie plaatsvinden. 
 

Bekijk de tarieven Vraag een offerte aan

BUFFET

Voor een grotere bijeenkomst is een lunch of diner in buffetvorm mogelijk. Het is een enorme opgave, zo niet onmogelijk, om als gastheer of -vrouw zelf een hoogwaardige maaltijd te verzorgen voor gezelschappen groter dan 20 personen. Privé chef Dean kan u dit probleem volledig uit handen nemen zodat u alle tijd heeft voor uw gasten en kunt genieten. Dean zal op eigen locatie de voorbereidingen treffen, vervolgens het buffet bij u opbouwen en na afloop van uw bijeenkomst komt Dean het buffet afbouwen. Over de afwas hoeft u zich geen zorgen te maken. Ook servies en bestek kan in grote getale worden verzorgd. Privé chef Dean zal werken met heerlijk verse ingrediënten die zorgen voor de meest pure smaken en kwalitatief hoogwaardig buffet.

Een buffet is mogelijk vanaf 20 personen en kan zowel thuis als op locatie plaatsvinden. 

Bekijk de tarieven Vraag een offerte aan

BARBECUE

Een barbecue van uw privé chef Dean zal u ongetwijfeld versteld doen staan! Dean is een expert op het gebied van de barbecue-business en maakt er een ware culinaire ervaring van. Wat u kunt verwachten is een verrassend assortiment van vlees, vis, salades en bijgerechten van hoogwaardige kwaliteit op ambachtelijke wijze bereid voor u en uw gasten. Heeft u geen barbecue? Geen probleem, die kan door Dean worden verzorgd. Uiteraard kunt u de invulling van de barbecue met behulp van privé chef Dean geheel naar uw smaak maken. 

Een barbecue is mogelijk vanaf 4 personen en tot 30 personen. 

Bekijk de tarieven Vraag een offerte aan

NIEUWSGIERIG?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over de mogelijkheden van privé chef aan huis Dean Bigley? Neem dan contact op via het contactformulier, of bel naar: 06 36537876

CONTACT PAGINA