OVER PRIVE CHEF AAN HUIS DEAN BIGLEY

REFERENTIES & MEER..

Lees hier de referenties van mensen die u voor gingen en wat meer informatie over Dean Bigley zelf!

REFERENTIES

"Wij hebben met een groep van 10 meiden Dean ingehuurd als privéchef voor een avond. Omdat wij elkaar, door drukte, niet meer zo vaak zien wilden we graag een avond waarbij we echt bij konden kletsen zonder dat 1 of meerdere van ons moest koken. Het inhuren van een privéchef is dan echt een uitkomst.
De tafel was bij binnenkomst prachtig en professioneel gedekt, wat meteen een hoog verwachtingspatroon gaf voor de rest van het diner. Dit heeft Dean dubbel en dwars waargemaakt. We hebben een heerlijk menu voorgeschoteld gekregen van 5 gangen, waarbij hij ook nog rekening had gehouden met eventuele allergieën en of wensen van een ieder. We hebben genoten van onze avond en dat is mede dankzij Dean en zijn kookkunsten."

- EMMANUELLE MOREAU -

OVER CHEF KOK DEAN BIGLEY

DE LIEFDE VOOR KOKEN
Dean Bigley's passie is koken. Van jongs af aan heeft hij gekookt, geëxperimenteerd, geleerd en ervaring opgedaan in de professionele keuken. Hij was voorheen werkzaam in Nederland, Spanje en Engeland en nu bij u aan huis. 
Om de gezin-werk balans gezond te houden, is hij sinds kort gestopt met de hectische, lange diensten van de horeca en neemt uitsluitend nog privé opdrachten aan.
Een prettige bijkomstigheid is dat hij zo creatiever kan werken en zich door het aanbod van verse, lokale producten laat inspireren.

NIEUWSGIERIG?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over de mogelijkheden van privé chef aan huis Dean Bigley? Neem dan contact op via het contactformulier, of bel naar: 06 36537876

CONTACT PAGINA