PROEVERIJEN

WAT ETEN WE VANDAAG?

Tijdens een proeverij gaan we wat dieper in op de gebruikte producten. De bereiding en de oorsprong van gerechten komen ter sprake en we laten onze smaakpapillen werken. Het verschil met een gewoon diner van Dean, is dat er een thema verbonden wordt aan de avond. Aan de hand van dit thema leert u over de herkomst, bereiding en andere interessante aspecten van de producten waarmee Dean werkt. Ook wordt de gedachte achter een gerecht toegelicht; waarom zijn deze ingrediënten en smaken gecombineerd?
Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan contact op met privé chef Dean Bigley om de mogelijkheden te bespreken. Dean kan u een wisselende seizoensgebonden proeverij aanbieden, maar laat zich graag inspireren door uw voorkeuren en ideeën! 

NIEUWSGIERIG?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over de mogelijkheden van privé chef aan huis Dean Bigley? Neem dan contact op via het contactformulier, of bel naar: 06 36537876

CONTACT PAGINA